Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, četla jsem, že i při braní antikoncepce se dát otěhotnět. Pokud bych brala antikoncepci tak jak mám, neměla průjem ani zvracení, neopomněla pilulku a poté bych s přítelem měla pohlavní styk a týden po tom bych dostala menstruaci ve dny kdy mi obvykle začíná, je nějaká pravděpodobnost otěhotnění nebo se dá tato možnost zcela vyloučit?

Odpověď odborníka:

V tom případě je pravděpodobnost gravidity zanedbatelná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: