Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když beru antikoncepci už skoro dva roky a zítra mam dostat menstruaci a pláto jsem dobrala ve středu a spala jsem dneska s přítelem a udělal se do mě myslíte že budu těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že pravděpodobnost otěhotnění je malá.Pokud jste tedy nevynechala tabletku během užívání.Pokud by přesto menstruace do 7-10 dnů nepřišla, udělejte si raději těhotenský test.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: