Ovlivní zánět močáku riziko otěhotnění po nechráněném sexu?

Dobrý den, měla jsem s přítelem 4x nechráněný sex za jednu noc, ale přítel se nikdy neudělal do mě. Hned následující den jsem dostala zánět močáku. Jaká je šance otěhotnění a mohl zánět močáku jakkoli ovlivnit riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Riziko otěhotnění samozřejmě je. Zánět močového měchýře možnost otěhotnět takto neovlivní. Zánět je nejspíš následkem pohlavního styku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: