Opakovaný sex

Dobrý den, už jsem psala,ale uvedla jsem špatný email. Tento je správný. Chci se zeptat, jestli při opakovaném nechráněném sexu, který probíhá znova třeba 5 minut po partnerově vyvrcholení, se musím obávat rizika otěhotnění nebo jestli se nemám čeho bát, pokud si partner dá pozor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je možné při každém nechráněním sexu; po prvním vyvrcholení může mít muž další ejakulaci nebo může do pochvy ženy vypustit ještě pár kapek spermatu z prvního vyvrcholení.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: