Oxazepan a tehotenstvo

pekny večer chccela som sa opytať som na začiatku tehotenstva a mam skušku pred sebou mohla by som si v ten jeden den zobran oxazepan?ukludni ma ten som kedysi brala či nepoškodi plod dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jeden jediný Oxazepam (tj.jedna jediná tabletka) by uškodit neměla, je však riziková z toho hlediska, že byste se příště nemusela ovládnout a sáhnout po Oxazepamu znovu a znovu... Bezpečnější je dát si čokoládu, zacvičit si jógu, zkusit se uklidnit pomocí meditace, jít si před zkouškou zaplavat, dát si meduňkový čaj, probrat nervozitu s kamarádkou, rozptýlit se před zkouškou třeba dobrým filmem apod.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: