Panická porucha

Dobry den . Panickou poruchou trpim neco prez rok a protpze v te dobe jsem otehotnela a doted kojim nemuzu nic pouze medunkovy caj... Me obtize jsou ruzne mivam i mensi ataky ktere zvladam ale ty velke me zcela znici na nekik hodin ... Kor ted v teple .. Zacne to palenim na hrudi tlak a uz mam stav a myslim ze uz se domu nedostanu. Nevim jak si pomoci tlak na hrudi mam. Neustale ad je pocasy jakykoliv mimo male dcery mam i 4 letou a je toho na me jako na matku samozivitelku moc. Kolikrat nejdu cely dny ani ven ... Uz nevim co mám delat abych byla zase normalni. Jakmile v tomto horku vyjdu ven je mi automaticky strasne zle. ..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kojení není absolutní kontraindikace farmakoterapie panické poruchy. Je nutné zvážit přínos proti riziku. Pokud trpíte jste stále v nepohodě a vaše kvalita života je pro tyto potíže nula, je určitě namístě začít s léčbou i kdyby bylo nutné zastavit laktaci a přejít na jinou výživu dítěte. Určit se poradte s psychiatrem v místě bydliště. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: