Panicka porucha

Dobrý den.Prosím Vás o radu.Mám panickou poruchu,která se projevuje bezdůvodným zvyšením tlaku, bušeni srdce a strach z kolapsu.Lekař mi předepsal Neurol 0,25,pomaha mí,ale bojim se zavislosti.Ják se dá ten strách a bušení srdce zastavít bez leků?Pokud se takova panika stane v obchodě nebo v metru,ták to je hrozné...Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Neobejdete se bez psychoterapie, nejspíše s prvky KBT nácviku, abyste ty situace zvládala. Fandím Vám s tím neurolem. Samozřejmě zabere, ale je návykový a nic neřeší. Strach a bušení srdce lze ovládnout a také nechat rozplynout odtraněním jejich důvodu, ale to Vám na dálku popisovat nebudu. Navštivte skupinovou nebo individuální terapii.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x