Papilomaviry a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se poradit, včera jsem byla u doktora a ten mi řekl, že mám pozitivní výsledky na papilomaviry a navíc vlivem antibiotik mám i kvasinky. Proto mi nasadil léčbu Macmiror 500 a Clorimazol. Léčbu mám nasadit klidně ihned, ale ještě jsem nedostala měsíčky a byla mi píchnuta injekce na vyvolání cyklu, co když budu těhotná? U léků je psané nepoužívat první 3 měsíce těhotenství, myslíte, že by bylo už něco vidět, když mi měřil sliznici a ta byla 6 mm? Vůbec nevím, co dělat, je pravda že gynekologické problémy mě dost trápí, ale nechtěla bych ohrozit případné těhotenství. Předem moc děkuji Lenka.

Odpověď odborníka:

Na vašem místě, abyste měla klid bych s léčbou počkal, až po menstruaci, vyčkáním nic nezmeškáte. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Články: Opary rtů: výhradně lidská záležitost
Přestože by se někomu mohlo...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Články: Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce
Pokud stále ještě nejste vy...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je vyšetřovací...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: