Papilomavirus

Dobrý den, jelikož mi můj doktor nedokázal odpovědet na mé otázky, obracím se na Vás. Byl mi zjištěn papilomavirs, naštěstí v počátku, takže docházím na pravidelné kontroly. Mám ale dotaz, můžu mít pohlavní styk (chráněný) i když tento virus mám, nebo je lepší být v této době bez sexu? A co partner od kterého jsem se nakazila, bylo by dobré aby šel na kontrolu i on, můžete mi prosím říct, kam se obrátit? A poslední dotaz, jak se proti tomuto viru dá bojovat, pokud nemám zájem o očkování? Předem děkuji za odpověd´

Odpověď odborníka:

Dobrý den, partner by mohl na vyšetření jít, ale celkem nic to neřeší, muži problémy většinou žádné nemají. Partner by měl ale při sexu vždy používat kondom, aby papilomavirus nešířil dál, ale je to na jeho zodpovědnosti, jak se v tomto ohledu zachová. Vy byste mohla užívat přípravek Indonal (ale je tu finanční investice), který zvyšuje imunitu proti těmto virům a také zařadit do stravy zelenou zeleninu zejména z oblasti brukvovitých rostlin /brokolice, květák, kapusta, viz složení Indonalu/, které jsou obsaženy právě v tomto preparátu (finanční investice malá, zdravotní přínos velký). Raději mějte styk s kondomem, nechrání jen proti papilomavirům, ale i proti dalším pohlavně přenosným nemocem /HIV, chlamydie, kapavka, trichomonada, syfilis a další/, používat kondom je moudré, hlavně s partnerem, kterého neznáte a nemáte jej zdravotně prověřeného. Více info zde: www.delozni-cipek.cz . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: