Pauza v menstruačním cyklu?

Dobrý den, koncem února nebo začátkem března mi měla začít menstruace, ale dosud nezačala, pohlavní styk jsem dosud neměla, ale sama jsem se uspokojovala, antikoncepci neberu a gynekologa také nenavštěvuji. Mám příznaky jako před menstruací (nafouklé podbříško, nateklá prsa), ale dosud nic. Je možnost, že bych mohla být těhotná sama se sebou?

Odpověď odborníka:

dobrý den to se opravdu stát nemohlo, neposkvrněné početí uznávající pouze katolíci , moderní věda ne.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: