Pavlíkovi třmínky

Dobry den, rada bych Vas poprosila o nazor k postupu naseho ortopeda.Nas 4 mesicni syn dostal Pavlikovi trmeny.Pricemz ve vysetreni stalo toto: sono:1a sin.;1b dx.;klin.norm.nalez,ABD -vlevo 90,vpravo 85st. RTG kycli:AC uhel vpravo 30st.,vlevo 26st.,okraje strisek oble,centrace spravna,kopitz. v norme.... Je nutne aby nas syn mel trminky? Dekuji za Vas nazor.

Odpověď odborníka:

Ortoped musí posoudit nejen obraz sonografie, ale i klinicky hybnost kýčlí, rozvoj, růst dítte a s nálezem srovnat. Třmínky rozhodně jsou užitečné. Sám bych se doporučením ortopeda řídil. V péči o malé děti a stav kýčlí naše ortopedie má vynikající úroveň.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: