Pauza v užívání

Dobrý den, na týden jsem odjela do zahraničí. V té době jsem vynechala celý týden prášků. Včera jsem měla s přítelem nechráněný styk. Mohu začít s dalším užíváním pilulek ode dneška? Je hodně velké riziko otěhotnění? Na miminko se totiž ještě necítím připravená. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,riziko otěhotnění je tu vždy, udělejte si v odstupu jednoho týdne 2 těhotenské testy a uvidíte. S braním pilulek začněte v souladu s menstruačním cyklem (až se dostaví menses, potom začněte užívat pilulky), abyste si nerozhodila hormonální cyklus. HA není jen tak ledajaký lék, který se může kdykoli vysadit a zase nasadit, važte si trošku vašeho těla a s HA, prosím, neexperimentujte! Věřím ale, že vysazení HA nebylo záměrné. Do doby znovu-nasazení HA raději při sexu používejte kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x