Pharmatex a zánět vaječníku

Chci se zeptat, zda mohu užívat globule Pharmatex po léčení zánětu pravého vaječníku. Dnes dobírám po týdnu antibiotika. Zároveň jsem na prav. vaj. měla cystu, která během léčení praskla a zůstal tam pouze zbytek tekutiny. Jestli mi globule neuškodí nebo se nezmenší jejich účinnost?

Odpověď odborníka:

Neuškodí, můžete brát,. ani se nezmenší jejich účinnost

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: