Pharmatex krem

Preji pekny den, vim, ze uz o tomto tematu zde bylo napsano mnoho, ale nenasel jsem zde odpoved na jednu vec. U kremu se pise, ze se ma aplikovat opakovane pred kazdym pohlavnim stykem. Chapu to tak, ze pohlavni styk je ohranicen ejakulaci do pochvy (prestoze muze byt dlouhy i 1-2h). Co to ale presne znamena pri prerusovane soulozi? Uvedu priklad - 20min probiha pohlavni styk, pote je 30min "klidu" (tuleni, oralni sex) a potom opet 20min pohlavni styk. V techto 70min muze dojit k ejakulaci ale i nemusi a pokud dojde neni do pochvy - kdy presne se musi krem znovu aplikovat? Muj druhy dotaz - dle teto odpovedi http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/antikoncepce-24216 je Pearl Index tohoto kremu jen 2,6 (coz je dokonce mene nez u kondomu, ktery ma 3). Coz je v rozporu s tvrzenim, ze kondom je po hormonalni antikoncepci nejbezpecnejsi (ptam se proto, ze partnerka nemuze hormonalni antikoncepci a kondom neni to prave orechove, ale nekdy neni zbyti). A dale kombinace Pharmatex kremu s duslednou prerusovanou soulozi musi PI jeste velmi vyrazne snizit (spermii je jen maly zlomek). Co si o tom myslite? Mne z toho logicky vychazi, ze to nemusi byt az tak nespolehliva kombinace. dekuji za Vas cas,

Odpověď odborníka:

dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď, Váš dotaz se mi zatoulal mezi odpovězené.chápu užít krém v době,kdy již při styku dojde k ejakulaci.celkově spermicidní krémy mají index 2-10.velmi záleží na poševním prostředí a na přesném užití přípravku a jeho dávkování.přerušovaná soulož a tento přípravek by mohl být spolehlivý.ale úplně zaručit to nelze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Účinnost Pharmatexu | Od: Hana | 18.3.2016 12:27
Dobrý den, chci se prosím zeptat, když si zavedu
Pharmatex gel a potom mi partner dává do pochvy
prst nevadí to? A pak teprve dojde k pohlavnímu
styku... Děkuji za odpověď ;)
reagovat
re:Účinnost Pharmatexu | Od: uLékaře.cz | 21.3.2016 13:48
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: