Piercing do pupíku

Dobrý den.Je mi 14 a chtěla bych si dát piercing do pupíku ale chtěla sem se zeptat jestli je pravda,že když mi to doktor špatně píchne,může se stát že už nikdy nebudu moci mít deti.Říká se že když mi propichne nějak špatně pupeční šňůru.Je to pravda?Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

1) Neslyšela jsem nikdy o otm, že by piercing do pupku ovlivňoval možnost početí. 2) Pupeční šňůru vám nemůže propíchnout, protože ji nemáte. Pupeční šňůra spojuje plod v těle matky a placentou a po narození se odloučí, resp. odstřihne. Pupík představuje jizvu po tomto zákroku. 3) Ale jisté komplikace mohou nastat, např. hnisání a zánět v místě vpichu, který může někdy trvat i řadu týdnů a je důvodem k odstranění piecingu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: