Pilulka proti početí

Dobrý den. Stala se mi taková věc. Jsem s přítelem ve Francii a při pohlavní styku došlo k prasknutí kondomu. Jeli jsme hned do lékárny a koupili pilulku proti početí. Je to asi 3 týdny. Před 4 dny jsem začala lehce špinit (trvalo to tak den dva), ale pak to zase úplně přestalo. Myslela jsem, že je to následek toho prášku, ale pak mi začali natýkat prsa. Mám po stranách úplné boule. Je možné, že by ta pilulka proti početí nebyla 100%?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Žaneto! Možné to samozřejmě je. Počkejte ještě týden a pak si kupte těhotenský test. V případě, že bude negativní, ale nedostaví se ani další menstruace nebo budete jen špinit, bude třeba navštívit gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: