Plánování těhotenství

Dobrý den, s manželem se pokoušíme o otěhotnění,z důvodů problémů s krční páteří chodím každý den na obstřiky mezocain, jsou nějak škodlivé pokud bych otěhotněla? Lékaře jsem informovala a právě proto mi dal tyhle obstřiky.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Lokální obstřik by neměl mít negativní dopad na graviditu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: