Plastika předního vazu

dobrý den jsem rok a půl po plastice předního koleního vazu a ošetření menisků stále v oblasti kolem jizvy a vlevé spodní části kolene tuto oblast na dotyk nepříjemně cítím a to i při chůzi je možné to nějak zlepšit děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den . Tytopotíže v odběrovém místě zůstávají někdy trvalé a nelze je ovlivnit.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: