Plíseň?

Dobrý den, už nějakou dobou mám na penisu hnědý "pruh" viz. foto. A červeno u bílých pupínků. Snad to nebude tak hrozné. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dle fotografie se projevy obtíže hodnotí, je vididtělná mírná hyperpigmentace, která může mít více důvodů, nicméně bych projevy nehodnotil jako závažné. K vyloučení mykozy můžete použít běžně dostupné krémy - Canesten, Imazol apod..

MUDr. Jaroslav Urbánek
MUDr. Jaroslav Urbánek

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: soukromá kožní ambulance, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: