Postinor-2

Dobrý den, použila jsem nouzovou antikoncemi postinor-2, po selhání kondomu. Hormonální antikoncepci neužívám. První prášek jsem užila 14.00 hod. Následně se mi ale v 20.00 hod udělalo zle a zvracela jsem. Druhý prášek jsem užila přesně po 12 hodinách ve 02.00 hod. Na příbalovém letáku se píše, že pokud se zvrací do tří hodin po užití prášku nastává problém. Jsem ale nesvá z toho, že jsem zvracela po 6 hodinách. Je zde nějaké riziko? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Risiko by mělo být zcela minimální ,protože v dobu byla již tabletka vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
Implantologické ošetření aneb Jak se vyznat v zubních náhradách
Interrupce
Články: Interrupce
Mnoho žen se po prodělaném...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Na záděrky platí prevence!
Články: Na záděrky platí prevence!
Suchá a odrostlá kůžička u...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: