Prášky proti otěhotnění

Dobrý den mám dotaz včera v 9 hodin se stala nehoda pritel se do me omylem udělal a nedokáže posoudit kolik toho bylo ,a já neberu prášky a tak se chci zeptat za jak dlouho bude jistý že v tom jsem a neb do kdy si mužu vzit prášek proti otěhotnění dekuji

Odpověď odborníka:

Postinor je nutno použít do 72 hodin po styku,ale čím dříve tím lépe,je volně v lékárně prodejný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: