Prášky provera 5 mg

Dobrý den.Paní gynekoložka mi předepsala 3krát denně prášky Provera 5 mg na vyvolání menstruačního cyklu aby mi mohla vzít menstruační vzorek na rozbor.Čtvrtý den po užívání těchto prášků pociťuju brnění nohou a občas se mi zatočí hlava.Myslíte si že to mohou být projevy nežádoucích účinků už čtvrtý den po užívání?Zajímalo by mě jak jsou tyto hormonální prášky ženami snášeny.Jestli lépe nebo spíše hůře? Moc Vám děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, mohou to být projevy nežádoucích účinků. Provera je obvykle dobře snášena. brnění nohou jsem jako nežádoucí účinnek nepozorovala.pokud se budou obtíže zhoršovat, bylo by vhodné je nebrat, ale to se domluvte se svým lékařem

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: