Pravdepodobne problem s hyperaktivnym mocovym mechurom

Dobrý deň, veľmi by som potrebovala poradiť, nachádzam sa momentálne v Nemecku, kde pracujem. Pravdepodobne som ochorela na mocovy mechur. Asi pred pol rokom som mala zapal mocoveho mechura a pravdepodobe sa mi to vratilo opat, ale s tym, ze mavam uz aj slabsie uniky mocu, je tam take strasne zvlastne nutkanie na mocenie a palenie, svrbenie len klude, nie pri moceni, v moci nie je krv. Vcera som bola u lekarky, tu v Nemecku, ale bola to len vseobecna lekarka, odovzdavala som aj moc, ale ci tam bol nalez neviem, lebo mi nic nepovedala. Dala mi ATB MONURIL 3000 mg Granulat, je to len jedna davka, vcera som uzila tento prasok, ale dnes nemam pocit, zeby sa mi zlepsilo, stale su tu tie uniky mocu a take zvlastne nutkanie. Neviem cim to je, ci je to hyperaktivnym moc. mechurom? Moze to byt vazne? Pretoze pracovat by som mala este 2 tyzdne, tak neviem, ci sa mam predcasne vratit domov a rychlo vyhladat lekara, alebo mi ATB pomozu? Pijem aj caj, na ladviny a mechur, je to Harntee 400 TAD. A to stipanie mam pocit, ako keby bolo v posve. Myslite si, ze budu potrebne aj lieky na hyperaktivny moc. mechur? Tento problem mi pretrvava od stredy. Dnes je to 3 den. Vopred Vam dakujem za radu

Odpověď odborníka:

Náhle vzniklé potíže tohoto typu by měly být způsobeny prochladnutím nebo infekcí. Moč by měla být řádně vyšetřena a antibiotika by měla být podána v účinné dávce. Po přeléčení zřejmě potíže s nucením ustanou.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x