Přechod

Je mi 41 let.Tento měsíc se mi už o týden oddálila menstruace.Už ale 14 dní mám tvrdé a abolestivé břicho.Před 17 lety mi odstranili pravý vaječník na zbylém mám myomy a cysty.Na pravidelné kontroly chodím a menstruace se mi vždy objevila tak po 21 dnech.Těhotenský test jsem si udělala a je negativní.Lékaře navštívím jen se chci zeptat zda by se nemohlo jednat o přechod a anebo snad něco vážného???Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Šárko, těžko takto soudit, i když na přechod se mi Vaše potíže nejeví, zkuste opravdu brzy navštívit Vašeho gynekologa, resp. pokud máte tvrdé a bolestivé břicho, byla by vhodná i konzultace na chirurgii. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: