Přechod na jinou antikoncepci

Dobrý den chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce. Brala jsem antikoncepci "Stodette", vždy kontinuálně, nyní dobírám 3měsíční balení, mám navázat jinou antikoncepci "Ayreen", chci se zeptat, jestli je nutné vysadit - dělat 7 denní pauzu (protože mi to vychází na Vánoce a nehodí se mi to), a až pak začít brát novou nebo jestli nevadí, že hned další den navážu odlišnou antikoncepcí a kontinuálním užíváním.. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Můžete novou antikoncepci začít užívat bez pauzy, tedy navázat v kontinuálním režimu.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Léčba roupů Mám problém se svěděním v oblasti konečníku. Trvá to pár let, ale...
  • Guajacuran Vážená poradno, ve zkouškovém období mi rodinný lékař doporučil na...
  • Gynekomastie tamoxifen 10 mg Chtěl bych se zeptat jak dlouho je možné brát...
  • Děložní sliznice Co je děložní sliznice chci otěhotnět bila jsem u doktora...
  • Koutky u úst Již neustále již přes 2 měsíce mám u úst bolavé koutky.Praktický...
  • Uražený zub Je mi 15 mam rovnátka a před cca 4 lety jsem si urazil kousek...
 
Kam dál
 
 
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Slunce si s jizvami příliš nerozumí
Články: Slunce si s jizvami příliš nerozumí
Jizva, i když zhojená...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: