Preejakulát

Dobrý den, paní doktorko, jaká je pravděpodobnost přenosu HIV pro ženu v případě vaginálního krátkého styku s ejakulací mimo pochvu? Četla jsem, že přenos je možný preejakulátem v případě velké virové nálože. Partner byl v minulosti testovaný (negativní), od te doby měl jedinou partnerku před rokem a od té doby nic až nyní se mnou. Proto předpokládám, že o virovou nálož by jít (i kdyby se tím jediným stykem před rokem nakazil) tedy nemělo vzhledem k roku bez sexu. Děkuji moc za odpoveď.

Odpověď odborníka:

HIV infekce se mi v tomto případě zdá více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: