Preejakulát těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, včera mi přítel asi na 5 min zasunul penis bez ochrany do pochvy, ale ke styku nakonec nedošlo, na 1. sex se teprve chystáme. Chtěla bych se zeptat zda i tak můžu být těhotná, pokud by přítelův penis obsahoval preejakulát. Je to možné? Měla bych si zajít i tak radši pro postinor? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Penis v pochvě je pohlavní styk... V tomto případě nelze možnost otěhotnění vyloučit.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Smrkáte i v létě? Stálá rýma může být projevem alergie
Senná rýma zabíjí sexuální život
Články: Senná rýma zabíjí sexuální život
Senná rýma není jen plný...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: