Preejakulat

Dobry den, ve svuj ctrnacty den cyklu jsem byla s pritelem. On se chvili delal rukou a nasledne si nasadil kondom. Potom jsme se chvili milovali. Je mozne, ze bych mohla otehotnet, kdyz mel preejakulat na rukou, jimiz si nandaval kondom a potom sel do me? Ze bych mohla otehotnet z preejakulatu na kondomu? Pritel pred tim neejakuloval, takze by preejakulat nemel byt se spermiemi. Ale jelikoz to bylo uprostred asi 30ti denniho cyklu, jsem trochu vynervovana. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Gravidita se vyloučit nedá, udělejte si gravitest, který je pozitivní již 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bylinky, které zatočí s bolestí
Články: Bylinky, které zatočí s bolestí
Břicho, hlava nebo třeba...
Začněte se změnou životního stylu ještě dnes
Články: Začněte se změnou životního stylu ještě dnes
Zvolit správnou stravu je...
Kouříte doutníky, protože jsou „zdravější“? Pozor, jste na omylu!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x