Přeléčení boreliózy

V roce 2011 mi byla zjištěna již prodělaná borrelioza v minulosti.Hodnoty z té doby byly LB Elisa IgG 2,430 poz. a IgM 0,883 neg. Nebyla jsem léčená antibiotiky,protože v té době jsem si na nic nestěžovala. Dnes jsem si nechala udělat kontrolní vyšetření a IgG Elisa je 4,533 pozit. a IgM Elisa 2,623 pozit. Protože mě bolívají klouby v kolenou a na rukou,taky bederní a krční páteř ,chtěla bych se zeptat,zda i teď by mělo význam po těch letech Borreliozu přeléčovat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve vašem případě doporučuji doplnit ještě testy stanovující aktuální aktivitu infekce a pak navrhnout léčbu komplexní povahy. Doporučuji vyhledat lékaře orientujícího se v dané oblasti. S pozdravem Dr Roman Špaček, BCL clinic, Luhačovice

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: