Přeléčení partnera

Dobrý den, při vyšetření mi můj gynekolog obejvil ureaplasma a bakterii-e coli. Na ureaplsma jsem ja i partener dostali doxybene. Může se i bakterie e-coli přenášet pohlavně? (když pominu anální sex, který neprovozujeme) A nutné, aby partner šel na vyšetření moči?? Díky K.V.

Odpověď odborníka:

Infekce močových a pohlavních cest bývá často společná,doxybene by měl mít dobrý účinek příjemný veřer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: