Přerušená antikoncepce

  • Dotaz od: Křižíková
  • Publikováno: 11.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den Dcera bere asi 2 roky antikoncepci TRI-REGOL. Teď po 7 pilulce musela přestat brát prášky, protože šla na akutní operaci slepého střeva a lékař jí je nedoporučil. Samozřejmě dostala opět menstruaci a bolesti o kterých nevíme, jestli jsou po zákroku, nebo protože má menstr. po 14 dnech. Jak má postupovat dál? Kdy má zase začít brát prášky a co s načatým platíčkem? Děkuji za odpověď Křižíková

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych načaté platíčko vyhodit, počkat na další normální menstruaci a v její první den začít brát tablety z nového platíčka jako obvykle.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Články: Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Přijít o nenarozené miminko...
Trvalé následky klíšťové encefalitidy dávají zabrat
Články: Trvalé následky klíšťové encefalitidy dávají zabrat
Klíšťová encefalitida...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Itálie, Španělsko, Řecko: víte, co musíte udělat před dovolenou?
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: