Přepážka v děloze

Dobrý den, nyní jsem v 16tt. Lékař mně již před otěhotněním upozornil, že mám dělohu menší velikosti než je normál a že je v ní částečná přepážka. Těhotenství zatím probíhá bez problémů, ale mám trochu obavy z toho, jestli nemohou nastat komplikace, jak se bude děloha zvětšovat. O rizikovém těhotenství se mi lékař nezmiňoval, ani sama nemám aktivní zájem přestat pracovat, pokud to nebude nutné. Měla bych být v tomto směru obezřetnějšía nebo být nějak pečlivěji sledována z důvodu přepážky? Nebo se takové těhotenství bere jako standardní a není důvod se obávat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V naprosté většině případů gravidita probíhá normálně,přepážka se přitiskne ke stěně děložní a plod se normálně vyvíjí, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: