Prevenar

Dobrý den, dcera je narozena 26.7. 2009, ve čtyřech měsících,tj. 26.11.2009 ji byla naočkována první dávku prevenaru, další 12.1. 2010, třetí 16.2.2010 a čtvrtá, tedy přeočkování až 9.2.2011, tedy po roce. Můj dotaz prosím zní,jestli to není dlouhá doba ten rok, jestli bude očkování účinné. Děkuji za odpověď. S pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Toto je standardní schéma očkování proti pneumokokům, nemusíte mít obavy.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Články: Příčinou nevysvětlené neplodnosti může být celiakie
Snažíte se horem dolem, a...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kůže atopiků trpí při planých neštovicích daleko více než u nealergických dětí
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: