Prevenar

Dobry den, chci se zeptat, jestli je mozne starsiho cloveka ockovat prevenarem 13 , kdyz bere warfarin a má bércové vředy. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na dávce warfarinu, který pacient užívá, ale ve většině případů to není problém. Bércové vředy bych neviděla jako komplikaci, ale raději se poraďte s obvodním lékařem, který zná daného pacienta. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: