Případné těhotenství

Dobrý den, jsou nějaká rizika pro vyvíjející se embryo (nebo spíše blastulu, morulu, gastrulu nebo co by to bylo), pokud bych byla těhotná teprve pár dní a teď jsem onemocněla? Dostala jsem angínu - od včerejška beru antibiotika 2x denně Duomox 1000 (na 10 dní), k tomu 3xdenně 2 tbl. Aescin-Teva 20 mg. Do toho ještě dlouhodobě beru na alergie Delesit 5 mg 1xdenně. S přítelem se o miminko vyloženě nesnažíme, ale od tohoto měsíce tomu necháváme volný průběh. Začala mě pobolívat prsa, ale na těhotenský test je ještě brzy, tak mě napadlo, zda by nemoc a případné léky případnému těhotenství nemohly nějak uškodit....Děkuji za odpověď, s pozdravem S.

Odpověď odborníka:

Nedělejte si starosti pokud nevíte zda se jedná o graviditu a stejně v počátku vy jste těmito léky graviditě neublížila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x