Případné těhotenství

Dobrý den jsem 7měsíců po císařském řezu vždy sem to dostávala menstruaci pravidelně teda ne ůplně pravidelně ale tento měsíc už mám spoždění 18dní ale při styku s přítelem používáme kondom,myslíte že se jedná o další těhotenství,předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud používáte kondom, není těhotenství pravděpodobné, ale nedá se ani vyloučit. Pokud máte pochybnosti, udělejte si těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: