Případné početí

Dobrý den, den před sexem ani v den sexu jsem nepožila pilulku. Přítel do mne vnikl jen párkrát, neudělal se. Do 24 hodin jsem požila dvě pilulky.Menstruace se mi dostavila.Měla jsem jen jeden den zpoždění. Dělala jsem si těhotenský test, který dopadl negativně. Mám se obávat, že mohu být těhotná? Předem děkuji z odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ve Vámi popisovaném případě je početí nepravděpodobné. Níže uvádím odkaz na naše stránky, kde je popsáno, jak postupovat v případě chyby v užívání antikoncepce. http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce.php

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x