Prostata

Dobrý den, můj manžel -71 let měl asi před deseti lety operovanou prostatu, nyní má hodnoty PSA 5,12 a FPSA 19%. Užívá URIZII. Pan doktor další operaci zatím oddaluje. Pomohla by mu léčba PROSTABIUM, nebo raději operace. Mohla by se provést protonem??? Děkuji

Odpověď odborníka:

Protonová lečba, mimo jiných metod, je určená pouze pacientům s karcinomem prostaty - nepíšete, že by se jednalo o toto onemocnění. Ohledně indikace k další operaci prostaty se nemohu vyjádřit, nepíšete jaké má obtíže. Jeho ošetřující lékař jistě stav kvalifikovaně posoudí

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: