Prostata

Dobrý den, pane doktore, užívám fokusin na prostatu a otíkají mi klouby, nemůže to být po tom léku? Děkuji a přeji hezký den, Láda

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Láďo! Hledal bych spíše jiný důvod, ačkoli jistě fokusin jako příčinu vyloučit nelze. Otoky kloubů bývají často ¨způsobeny zánětěm kloubů, tzv. artritidou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: