Průjem ze stresu

DOBRÝ DEN,VČERA JSEM VÁM NAPSALA DOTAZ NA LÉKAŘE A PO ODESLÁNÍ JSEM ZJISTILA CHYBU-OMLOUVÁM SE!V LONI JSEM BYLA NA KOLONOSKOPII A BYLO VŠE V POŘÁDKU,JINÁČ MIMO PRŮJMU NEMÁM ŽÁDNÉ PROBLÉMY,JEM VIŠŠÍ TLAK NA KTERÝ BERU-PRESTARIUM NEO ASI 14 DNÍ,,JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM A PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ-KOTASOVÁ

Odpověď odborníka:

Paní Kotasová, kolonoskopii Vám doporučuji, může vyloučit řadu závažných onemocnění, které průjem mohou způsobovat. V případě, že koloskopické vyšetření nic neodhalí, Vám vřele doporučuji konsultovat psychologa/psychoterapeuta. Střevo skutečně citlivě reaguje na stres a je-li stres Vaším problémem, léky Vám skutečně nepomohou.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: