Pseudomonas aeruginosa

Děkuji za odpověď, ale stejně mě Vaše odpověď trochu děsí, pan doktor mě prakticky tři čtvrtě roku léčil biseptolem a urologickým čajem, bezvýsledně, potíže nemám, nyní mě odeslal do nemocnice, pravděpodobně na kapačky, uvidím příští týden jestli ty kolonizátory vyženeme z těla ven, jestli máte jěště nějaký poznatek děkuji za radu a odpověď, zasílám zprávu od lékaře

Odpověď odborníka:

Zdravím, Pavle - a omlouvám se za pozdní odpověď. Podle výsledku kultivace moči je zjevné, že máte v moči Pseudomonádu, která je rezistentní vůči běžně podávaným antibiotikům. Citlivá je pouze na antibiotika, která jsou rezervována pouze na těžké infekce - podávají se jenom ve formě injekcí za hospitalizace. Takže platí to, co jsem Vám už sdělila - pokud nemáte žádné potíže, žádné známky infekce, není antibiotická terapie nutná.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: