Působení ad

  • Dotaz od: Radim Valach
  • Publikováno: 4.4.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,chtěl jsem Vás požádat o radu.Beru cca.3 měsíc EFECTIN na úzkost,vč.občasných úbytků energie,napětí,nervozity,přehané-opakované obavy a strachy,ale účinek nic moc,je to pořád nahoru a dolů,dávkování je na 150mg. Tak se chci zeptat,zda není lepší vyzkoušet AD REMOOD nebo ZOLOFT ? Děkuji Vám za radu a jsem s pozdravem.Valach R.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, změnu medikace bych doporučoval probrat přímo s ošetřujícím lékařem, který zná Váš přesný zdravotní stav. Neuvážené změny totiž mohou způsobit více škody než užitku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: