Rakovina hrtanu

Rád bych se Vás zeptal je možné považovat za rakovinu hrtanu to,že mám stále pocit cizího tělesa v krku a pocit hlenu v puse nutí mě to kašlat? S polykáním problém nemám. Děkuji

Odpověď odborníka:

Danieli,
rozhodně ne. Je spousta jiných možných příčin pocitu cizího tělesa v krku a kašle, například kouření, chronický zánět, unikání žaludečního obsahu z žaludku zpět do hltanu. Ve Vašem věku je nádorové onemocnění zcela nepravděpodobné. Pokud ale potřebujete uklidnění, musí Vás lékař vyšetřit, po internetové poradně nikdy nic stoprocentně říct nejde. Hezký den.

MUDr. Michal Černý
MUDr. Michal Černý

Specializace: Ušní, nosní, krční

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: