Rakovina střeva?

Dobrý den paní doktorkou pokusim se stručně popsat můj problém. Začalo to asi před měsícem a pul velkýma bolestná zad a hlavy. Asi po týdnů těchto bolesti začali bolesti břicha s nepravidelnou stolici stridani se průjem sd zacpou jeden den průjem druhej to šlo hůř cely měsic litam po doktorech kde mi zatim nic nezjistli sono rentgen gyn.vyšetření krev moc CRP vše v pořádku bolesti ale přetrvávají poslední týden spise jakobych mela dostat menstruaci a při stolici me pálí v konečníku krev ani hlen nepozoruji dr me posila na kolonoskopii z které mám šílený strach jelikož jsem uzkostliva a tak jsem objednána na CT břicha. Je mi 34 a spíš mám strach z rakoviny jsem porad nafoukla je to velice nepříjemné myslíte ze je to v mem věku možné dekujo

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše potíže pravděpodobně nebudou od rakoviny. Pokud jsou Vaše dosavadní vyšetření v pořádku, tak je velmi nepravděpodobné, že CT břicha něco objeví. Potíže mohou být psychického rázu. Někdy se psychické potíže projeví jako bolesti břicha, hlavy. Držím palce, ať se potíže zlepší.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: