Recidiva sarkodiozy

Dobrý den.Asi pred 2lety měl manžel sarkodiozu plic,po léčbě kortikoidy se nemoc stáhla ale jak víme úplně se jí nelze zbavit. Chtěla jsem se zeptat,zda je možné při recidivě aby měl manžel jiné příznaky než porvé?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že sarkoidoza může postihovat různé orgány, je možné, že by se při recidivě projevila i v jiných orgánech těla. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: