Riziko otěhotnění

Dobrý den, 12.5.2016 jsem vysadila HA po dvou měsících užívání. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění hned tento měsíc? Cyklus mám obvykle 25 dní a ovulační testy zatím jsou negativní. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, až nastoupí cyklus, otěhotnět můžete. Může to být hned, ale i další měsíc.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: