Rizikové těhotenství

Dobrý den. U prvního dítěte jsem měla problémy v těhotenství. V sedmém týdnu jsem začala krvácet a byla jsem na týden hospitalizovaná na udržení těhotenství .Následovala léčba Utrogestanem.Poté mi v šestnáctém týdnu vyšly špatné testy a musela jsem podstoupit amniocentézu. Vše dopadlo dobře. Od šestého měsíce jsem až do konce porodu byla v nemocnici s tvrdnutím břicha a otevíráním se. Chtěla bych druhé dítě. Měl by mě lékař nechat na rizikovém těhotenství ? Pracuji fyzicky a bojím se aby se vše neopakovalo. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud předchozí těhotenství probíhalo tak, jak popisujete, spíše by bylo vhodné mít při dalším těhotenství klidový režim ("rizikové těhotesntví"). Záleží na celkovém posouzení stavu i spolu se současným těhotenstvím (nemusí probíhat zdaleka tak dramaticky jako to předchozí, ale může).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: