Rotaviry

Dobrý den, syn (6 let) je zrovna hospitalizován pro rotavirovou infekci. Léčení trvá již 5. den. Znovu po dvou klidných dnech, kdy si stěžoval "pouze " na bolesti bříška začal zvracet a je infuzně léčen. odmítá jídlo a málo pije, bojí se , že bude zvracet. Se svým mladším sourozencem (13 měsíců) byl naposledy v kontaktu před 5 dny. Je možné , aby se i po této době malý nakazil? (zmiňujete ink. dobu 3 dny). A je možné, že staršího syna stále bolí břicho?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost přenosu nákazy je v tomto případě velice malá. Co se bolestí břicha týče, ty jsou u rotavirových infekcí běžné. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Alergik a topení – boj, který lze vyhrát
Články: Alergik a topení – boj, který lze vyhrát
Ústřední topení a radiátory...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x