Růst dítěte

adoptovaná dcera (výšku rodičů neznáme) měří ve 3 letech 92 cm, poslední rok téměř nevyrostla, porod normální, lékařka ji chce poslat na endokrinologii až v 5 letech. Všimla jsem si, že má výražně chlupaté nohy. Mám trvat na návštěvě endokrinologie již nyní?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro co nejpřesnější stanovení by bylo vhodné doplnit ještě alespon hmotnost holčičky, když nejsou známy výšky rodičů. Pokud byste chtěla co nejvíce informaci, podívejte se na tento odkaz, kde si můžete objednat informační materiály o této problematice a event.do poradny zadat svůj dotaz přímo odborníkovi na růst dětí. Bylo by dobré doplnit do dotazu hlavně hmotnost holčičky, vyšetření, které absolvovala doted včetně laboratoře a také přesnější popis a délku chloupků, jejich vzhled a barvu, kde jsou - jestli jen na nohou nebo i jinde a podobně - prostě podrobnější informace. http://www.rustovyhormon.cz/poradna-lekare odkaz ZDE na objednaní materiálů: http://www.rustovyhormon.cz/objednavka-materialu Stránky jsou velmi komplexni a poučné, jistě tam najdete mnoho odpovědí na otázky vč. této vysoce specializované poradny. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: