Samovolny potrat

Dobrý večer. .je mi 25 LET PRODĚLALA jsem samovolny potrat nevím v kolik a tem týdnů jsem byla to už mi nikdo nedokázal říct. .včera me pro pustily z nemocnice. .neudělali mi kyretaz prý nebylo potřeba ze v děloze nic není. .ale mám stále bolesti. .střelu je mi bolest AZ dl třísla mam omezenou chůzi. .Můj obvodní lékař mi dnes pichnul něco na bolest napsal mi I Algifen kapičky. .Prosím jestli není možne ze v nemocnici něco zanedbali? Předem děkuji Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino, potrat je nepříjemná věc...děloha je sval který poté co se zbaví obsahu( plodové vejce) má tendenci se stahovat- to je ta bolest, a samozřejmě odchází krev, hlen, prostě vše co do netěhotné dělohy nepatří. Medikace algifenem je správná, zkuste i Ibalgin 400- pravidelně po 6 hodinách. Nevyšetřoval jsem Vás, čili těžko mohu řící zda se něco nezanedbalo. Ne vždy je po potratu třeba dělat kyretáž. pokud budou obtíže trvat déle než 3-5 dní, nebo se objeví teploty, nechte se znovu zkontrolovat, klidně v nemocnici.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: